Om Relaxo

Vi är ett företag som jobbat med träning, rehab och återhämtning under lång tid.

Vi har flera års erfarenheter som både elitidrottare, tränare och coach. Under åren har vi lärt oss hur viktigt återhämtning och rehabilitering är för kropp och själ. Träning och motion är färskvara och därför brinner vi för att kroppen ska vara så motståndskraftig som det bara går. Våra produkter är ingen genväg till bra resultat, utan kan vara ett komplement eller varför inte ett helt komplett träningsalternativ.
 
Vi har lång erfarenhet av vibrationsträning och har jobbat med en mängd olika plattor för olika ändamål. Vi har en strävan efter att hitta ergonomiska och välfungerande produkter som gör skillnad för dig och din kropp.
 
Vi jobbar med svenska producenter vilket gör det lättare med service och kunskapen om produkten blir mer trovärdig samtidigt som transporttiden blir kortare för dig som kund.
 
Vi erbjuder produkter som ligger i framkant och du som kund kan förvänta dig både nya och fräscha produkter, likväl som gamla beprövade.
Vi har redan ett stort utbud av diverse produkter, men kommer även ta fram flera nyheter – så höll ögonen öppna här på vår sida.
 
Vi vänder oss såväl till privatpersoner som till företag då friskvård är prioriterat hos många företag och dessutom avdragsgillt